5 Temel Unsurları için Yangın Kapısı

Wiki Article

Yangın Bapsı, müstacel durumlarda binadan emniyetli bir şekilde boşaltma olanakı sağlayıcı, kanunlarla zorunlu hale getirilmiş ve beşer yaşamını ana vadi, mimariların en önemli unsurlarından biridir.

Yangın kapısı nite kullanılır? Yangın bapları, yangın alarmı veya yangın dedektörü aracılığıyla idraklanan yangın yerinde otomatik olarak kapanır. Yangın bapsı, kapının üzerinde mevcut yangın alarmı yahut yangın dedektörü tarafından yoklama edilen sistem sebebiyle kendiliğinden olarak kapanır ve yangının yayılmasını önler.

Yangın Bapsı seçerken uyanıklık edilmesi gereken bazı noktalar vardır. Öncelikle Yangın Çıkış Kapısının peklik süresi ve derslikı belirlenmelidir.

Yangın çabucak kapıların esenlıklı şekilde açılıp - kapanması Yangın Kapısı Menteşesi kalitesi ve gayrı Yangın Bapsı Aksesuarları ile uyumuyla doğruca orantılıdır. İçerideki kötü ve ısının hariçya yansımaması dâhilin kapının hızla kapanması çok önemlidir. 

Bu standarda uygunluğunu belgeleyen bir şehadetname, yangın kapkaloriın kalitesi ve güvenilirliği hakkında size fen verecektir.

Yangın kapısı fiyatları rekabetin artmasıyla tüketiciyi sevindiren durumlara mevruttir. Müşterilerimizin kavi iş yaşantısında yangın kapısı fiyatları derdi olmasın niteleyerek olabildiğince santimantal davranıyoruz.

Örneğin yangın merdivenleri koridorların sonunda bulunan yangın çıkış kapılarıyla konfederetir ve koridor çıkışının yangın merdiveniyle birleşimi mecburi bir birliktelik oluşturmaktadır. Yangın merdivenlerinin yapımı yasalarla ıztırari kılınmış ve yangın merdiveni yönetmeliğine destelı bazı kurallarla kurulmaktadır.

Yangın baplarına temek uygulanabilmektedir. Stoktaki gözenek ebatları 500x500 mm ve 300x400 mm'dir.

Göksu Kapı olarak uzun senelerdir uzman ekibimiz aracılığıyla üretimini yaptığımız Yangın Kapılarının muvaffakiyetsı ile vesair Yangın Bapsı Firmaları ve Yangın Bapsı Üreticileri arasından güçlü Yangın Kapısı kalite, peklik, %100 projeye uyum ve birebir bedel politikamız ile ayrışmaktayız.

Yangın Kapısı tütün sızdırmaz özelliğe mevla olması dolayısıyla yangın çabucak insanların esrar zehirlenmelerinden de korunmasını sağlamlar. Bu baplar hariçya muhik ve kolayca açılabilen konstrüksiyonya sahiptir.

Dolgular ile kapı boşluğuna yerleştirilen kasalara menteşeler ara buluculığı ile tutturulan kapı kanatları, ivedi durumlarda zorlamasız açılacak şekilde yangın bapsı itimat kilidi ile emin hale getirilmektedir.

Yangın Bapları tercihe bakılırsa; 60, 90 ve 120 an yangın dayanımı seçenekleriyle yapım edilebilir. Üretim aşamasında kullanılan taş yünü rakamı ve kalitesi, yangın kapısının en temel kalite ve sağlamlık standartlarından biridir.

Yangın kapısı kilitleri yangın merdivenine ulaşmayı engellemez. Yangın mirlayınca ortaya çıhun kötüın ve yüce ısının hariçarı çıkmasını önlemek bâtınin bapnın sapa akva kapanması gerekir. Bunu da sağlayıcı yangın kapısı kilididir.

Kaçış merdivenlerinin cidar, tavan ve temelında tek semtıcı gereç kullanılamaz ve bu merdivenler, yangına en az 120 an dayanıklı engel ve en az 90 an dayanıklı kötü sızdırmaz kapı ile özge bölümlerden ayrılır.

Report this wiki page